PopUp MP3 Player (New Window)

17-8 3D Cazenovia

route pagina terug

Vandaag eerst op zoek naar een Tyre Center in Bennington. De TomTom wijst ons er een paar in de buurt. Maar de een heeft het te druk en de ander heeft niet de ruimte voor een RV. Maar de baas hiervan wijst mij erop dat er richting Albany verschillende zijn. Want wij gaan in die richting verder.
In Schenectady vinden we een Goodyear Tyre Center dat ons direct wil helpen.

Eén van de twee rechter achterbanden is lek en versleten. Nieuwe band dus.
De receptionist vraagt waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. “That’s a great journey! Had no problems? What about Americans, are they good? But what about this guy here?” en hij knikt naar zijn collega rechts naast hem. Hahaha. Het is makkelijk met Amerikanen contact te maken.

Met een nieuwe band gaan we verder op zoek naar weg nummer 20 (waar had Jeremia die toch gelaten...?) en volgen die richting Buffalo (bij de Niagara watervallen) tot we bij Madison/Bouckville midden door een GIGA antiekmarkt reden. Links en rechts van de weg een kilometer lang en weilanden breed honderden tenten met antiquairs die hier hun waar aanbieden. We waren blij dat we dat allemaal niet (willen) hebben.
Even verderop in Cazenovia bij een McDonalds (free WiFi) even de site bijwerken en mailen.
Mooie weg overigens, goed advies van Jeremiah.
Inmiddels is het zo laat geworden dat we een ijsje nemen bij de bekende fast-fooder en op zoek gaan naar een camping.
Maar die is in geen velden of wegen te vinden. We besluiten dan maar (weer) op een hoekje van een parkeerterrein in Cazenovia te gaan staan. Prima plek.