PopUp MP3 Player (New Window)

13-8 3D Portland

route pagina terug

Vanaf de campground eerst naar Portsmouth gereden. Een vriendelijke havenstad in een baai. Enige tijd rondgereden om de haven te bereiken en het centrum, maar het bleek niet mogelijk daar te parkeren.
Dus maar verder naar Kennebunkport, verderop aan de kust. We kozen de weg langs de kust om daarvan wat te zien en enkele vuurtorens die daar zouden staan.

Het was een mooie maar drukke weg, mooie huizen, een buurt voor de welgestelden. Maar de zee zien ho maar. Wel files.
Verschillende keren geprobeerd ergens te parkeren, maar dat lukte ook niet hier: parkeerplaatsen alleen voor bewoners, of betalen voor een hele dag, maar in ieder geval te kleine plaatsen voor ons.

Onderweg kwamen we een Ford garage tegen. Even gestopt om de wiellagers voor te laten controleren. Ik had daar wat geruis in gehoord. Dat bleek te kloppen: er zat geen vet meer in. Voor het schoonmaken van de lagers en het opnieuw invetten en afdichten zouden we morgen kunnen komen, maar dan hebben we een afspraak met Annemieke. Dat dus eerst.
En zo kwamen we op het einddoel van vandaag: Portland. We vonden een plaats bij een watersportcentrum om de RV te parkeren voor de nacht.
En toch nog een vuurtoren gezien.